Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Велика Палата виклала основні висновки в дайджесті рішень

29 листопада 2018, 13:00
1500
0
Реклама

Верховний Суд почав публікувати дайджести судової практики Великої Палати.

Дайджест № 1 містить короткий виклад окремих рішень Великої Палати, внесених до Єдиного державного реєстру судових рішень з 29 жовтня по 2 листопада 2018 року. Всі судові рішення можна знайти у Verdictum.

У дайджесті викладені основні висновки щодо правових питань, які виникли у справах за спорами про визнання недійсним договорів купівлі-продажу квартири, оренди земельної ділянки; виконання судових рішень; гарантування вкладів фізосіб; загальнообов'язкове державне соціальне страхування; скасування свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу; скасування запису про проведену державну реєстрацію права власності; захист прав інтелектуальної власності; стягнення заборгованості з виплати винагороди; ухилення від сплати аліментів на дитину та ін.

Ознайомитись з дайджестом можна в інформаційно-правових системах ЛІГИ:ЗАКОН.

Зверніть увагу, що дайджести Великої Палати виходитимуть систематично. За словами судді ВП Олени Кібенко (яка зазначила про відставання від запланованого графіку) попередній план тематичних дайджестів був наступним: фонд гарантування, корпоративне право - вересень 2018; кредитування і страхування - жовтень 2018; спори з реєстратором - листопад 2018; земля, нерухомість - грудень 2018; процесуальні питання - січень 2019; кримінальне право і процес - лютий 2019; застава, іпотека, порука - березень 2019; пенсійне та соціальне забезпечення, трудові відносини - квітень 2019; виконавче провадження - травень 2019; відшкодування шкоди - червень 2019; будівництво і житлові відносини - липень 2019; банкрутство - серпень 2019.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини