Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін спрощує умови ведення бізнесу

11 травня 2018, 10:00
206
1
Автор:
Реклама

У діяльності інспекційних органів вводиться ризик-орієнтований підхід

Кабмін підтримав дерегуляційні ініціативи Мінекономрозвитку, які значно спрощують умови ведення бізнесу. Відповідні рішення прийняті на засіданні Уряду 10 травня.

Мінекономрозвитку очікує, що реалізація ризик-орієнтованого підходу створить потужну аналітичну систему, яка функціонуватиме на основі достовірної і детальної інформації. Така система підвищить точність оцінки ступеня ризику суб'єктів господарювання і дозволить фокусуватися на перевірках найбільш ризикових підприємств. Система також забезпечуватиме споживачів інформацією про ступінь ризику конкретного виробника.

Крім того, Уряд скасував ряд актів, щоб зменшити навантаження на підприємства роздрібної торгівлі алкогольними напоями, торгівлі нафтопродуктами і ремонту побутової техніки в частині використання печатки. Досі потрібна була печатка на цінниках у алкогольних виробів, а також діяла заборона приймати нафтопродукти на АЗС при невідповідності пломби на цистерні відбитку печатки на товаротранспортній накладній або обов'язкове дублювання на паперовому носії документів, складених в електронній формі і т.д. Усі ці вимоги було скасовано.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини