Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Акт перевірки діяльності забудовників викладений в новій формі

24 квітня 2018, 11:29
178
0
Автор:
Реклама

Акт за результатами проведення планової (позаплановою) перевірки дотримання ліцензійних умов діяльності з будівництва об'єктів з середніми і значними наслідками повинен складатися по новій формі.

Наказ Мінрегіону від 1 березня 2018 роки № 44, яким уніфікована форма акту викладена в новій редакції, набув чинності сьогодні, 24 квітня.

Так, в акті вказуються: реквізити розпорядчого документу про проведення перевірки, посвідчення; терміни проведення перевірки; дані осіб, які беруть в ній участь; дані про останню проведену перевірку, а також вичерпний перелік питань щодо проведення перевірки.

Нагадаємо, згідно з Законом 1817-VIII до об'єктів з середніми наслідками можуть бути віднесені, зокрема, житлові будинки більше чотирьох поверхів.

До обєктів зі значними наслідками (СС3) відносяться: пам'ятники культурної спадщини; об'єкти підвищеної небезпеки, житлові, громадські або багатофункціональні будівлі заввишки більше 100 метрів або з рівнем можливої небезпеки для здоров'я і життя більше 400 чоловік, які постійно знаходяться на об'єкті.

Звертаємо Вашу увагу, що 22 травня відбудеться практикум "Міжнародні будівельні контракти ЕРС, ЕРСМ і FIDIC". Практикум покликаний мінімізувати риски при укладенні і роботі по контрактах ЕРС, ЕРСМ і FIDIC в Україні. У практикумі окрім договірних конструкцій, освітлюється актуальна судова і правозастосовна практика.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини