Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вдосконалено порядок фінансування «прозорих офісів»

8 лютого 2018, 17:27
2054
0
Автор:
Реклама

Уряд вніс зміни до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету міським бюджетам мм. Дніпра, Житомира, Кам'янська, Києва, Кропивницкого, Львова, Новоград-Волинського, Одеси, Харкова та Черкас на проведення робіт, пов'язаних із створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс» на 2017 рік.

Такі центри нададуть послуги у сфері соціального захисту громадян на якісно новому рівні, без черг та у встановлені строки.

Мінсоцполітики є головним розпорядником бюджетної субвенції. Місцеві ради визначають розпорядників субвенції за місцевими бюджетами.

Субвенцію направлять на реконструкцію, будівництво та ремонтні роботи, пов'язані з наданням послуг у форматі «Прозорий офіс».

Відповідну постанову Кабмін прийняв на засіданні 7 лютого. Рішення відповідає середньостроковому плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року.

Нагадаємо, що Кабмін прийняв рішення про створення центрів надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс» 11 жовтня 2017 року.

Також розширено перелік послуг, які можна отримати в таких центрах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини