Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

M&A (злиття та поглинання)

23 листопада 2017, 12:00
1239
0
Автор:
Реклама

Ринок злиттів і поглинань в Україні хоча й коливається рік у рік, все ж не здає позицій і тішить перспективами. І, природно, досить активно обговорюється тема M&A-угод: про те, як не потрапити в халепу, купуючи компанію, і не продешевити, продаючи, вам розповість мало не будь-який юрист. Проте повторення є мати вчення. А вчитися краще на чужих помилках, особливо в такому в усіх сенсах дорогому питанні, як M&A.

А тому ми, не бажаючи застигати в очікуванні реформ і "покращень", поки законодавець тримає інтригу, у пошуках нового і добре забутого старого в матеріалах блоку "Тема номера" за допомогою наших авторів розбираємося в особливостях угод злиття і поглинання. У фокусі уваги - тенденції та перспективи ринку, підготовка компанії до M&A (стаття "Як підготувати компанію до M&A: поради сторонам"), основні етапи та підводне каміння угод (стаття "Від А до Я: юридичний супровід M&A угод"), податкові аспекти реорганізації підприємств (стаття "M&A та податки: на що звернути увагу"?).

Крім того, у номері видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 44 - за традицією, новинки судової практики: свіжа правова позиція ВСУ щодо застосування кондикційних позовів, практика захисту права правомірного очікування поновлення договорів оренди землі від ВГСУ і багато іншого.

Про ці та інші теми читайте в сьогоднішньому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 44 від 23.11.2017. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номера чи передплатіть видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини