Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вітчизняні виробники з/х техніки зможуть підвищити якість виробництва

20 березня 2017, 12:22
901
0
Автор:
Реклама

Встановлена міра локалізації виробництва техніки і устаткування підприємствами вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу і перелік основних технологічних операційнеобхідних для їх виробництва.

Міра локалізації і здійснення основних технологічних операцій підтверджується комісією, завданнями якої є формування переліку вітчизняної техніки і устаткування для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок засобів держбюджету. Комісія утворюється Мінекономрозвитку.

Це дозволить вітчизняним виробникам тракторів, зернозбиральних комбайнів і іншої сільськогосподарської техніки налагодити виробництво сучасних технічних засобів, підвищити конкурентоспроможність машин за рахунок використання в їх конструкціях елементної бази провідних світових виробників, а також отримати якісну, надійну техніку і устаткування з частковою компенсацією їх вартості, придбану у вітчизняних заводів.

Відповідне рішення прийняте постановою Кабміну від 16 березня 2017 року № 147.

Нагадаємо, сільськогосподарські виробники зможуть повернути частина грошей, витрачених на купівлю вітчизняної техніки і устаткування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини