Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 5 квітня діють нові форми заяв для реєстрації обладнання для підготовки або обробки тютюну в Єдиному держреєстрі

Реклама

Міністерство фінансів наказом від 29 лютого 2024 року № 99 затвердило форми заяв про реєстрацію обладнання для підготовки або обробки тютюну в Єдиному державному реєстрі обладнання, а також про внесення змін та виключення відомостей, що містяться в цьому реєстрі.

Наказ набрав чинності з дня його офіційного опублікування - 5 квітня. З цієї дати почали діяти відповідні форми заяв, зокрема:

- форма заяви про реєстрацію обладнання для підготовки або обробки тютюну, тютюнової сировини, промислового виробництва тютюнових виробів в Єдиному державному реєстрі обладнання для підготовки або обробки тютюну, тютюнової сировини, промислового виробництва тютюнових виробів;

- форма заяви про внесення змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі обладнання для підготовки або обробки тютюну, тютюнової сировини, промислового виробництва тютюнових виробів;

- форма заяви про виключення відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі обладнання для підготовки або обробки тютюну, тютюнової сировини, промислового виробництва тютюнових виробів.

Відповідно наказ Мінфіну від 23 січня 2015 року № 10 "Про затвердження Порядку формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок" втратив чинність .

Таке роз'яснення надали фахівці Головного управління ДПС в Івано-Франківській області.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Читайте також:

З 2 квітня діють нові ліцензійні умови щодо діяльності інвестиційних фірм

Майнові податки: за що та скільки сплачують українці

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини