Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

6 місяців безкоштовно мінятимуть ліцензії арбітражних керівників

15 січня 2013, 09:50
173
0
Автор:
Реклама

Починаючи з 19 січня 2013 р. впродовж 6 місяців Мінюст здійснюватиме безкоштовну заміну ліцензій на право здійснення діяльності арбітражного керівника (розпорядника майна, що управляє санацією, ліквідатора).

Ліцензії обмінюватимуться на свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керівника (розпорядника майна, що управляє санацією, ліквідатора), яке, згідно із законом, надає право на здійснення відповідної діяльності.

Заміні підлягає діюче на день набуття чинності Закону ліцензії. Заміна здійснюватися безоплатно, по заявах арбітражних керівників.

При цьому, як відмічають в Департаменті нотаріату, банкрутства і функціонування центрального засвідчуючого органу Мінюсту, впродовж зазначеного шестимісячного терміну продовжуватимуть діяти ліцензії на право здійснення діяльності арбітражного керівника (розпорядника майна, що управляє санацією, ліквідатора). Після закінчення цього терміну ліцензії втратять свою силу.

Інформація про порядок заміни, форму і бланки заяв, переліку необхідних документів буде розміщена на сайті Мінюсту в рубриці "Довідкова інформація для громадян і юрособ".

За інформацією прес-служби Мінюсту.

Також читайте: Як працювати за новою версією Закону про банкрутство?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини