Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як потрапити на прийом в Державну пенітенціарну службу?

14 січня 2013, 14:19
258
0
Реклама

З минулого тижня діє Порядок особистого прийому громадян в Державній пенітенціарній службі України, затверджений наказом Мінюсту № 1825/5.

Прийом громадян посадовцями проводиться за попереднім записом. Графік прийому, затверджений наказом ГПтС, розміщуватиметься на офіційному веб-сайті служби (www.kvs.gov.ua).

Попередній запис на прийом до керівництва ГПтС здійснюється не пізніше чим за 7 днів до дня його проведення, - у разі, якщо це питання не було вирішене після прийому громадянина керівником підрозділу.

Записаться на прийом можна в приймальні за адресою м. Київ, вул. Мельникова, 81, або по телефону (044) 207-03-75. Приймальня працює щодня, окрім вихідних і святкових днів, з 09.00 до 18.00 (напередодні вихідних і святкових днів - з 09.00 до 16.45) з перервою на обід з 13.00 до 13.45. Вхід в приймальню громадян вільний і не вимагає оформлення пропуску і пред'явлення документів, що засвідчують особу.

Про відмову в записи і причини відмови громадянинові зобов'язані надати відповідні роз'яснення.

У першочерговому порядку здійснюватиметься прийом таких категорій громадян : жінки, яким присвоєно почесне звання матері-героїні; інваліди Великої Вітчизняної Війни; Герої Соціалістичної Праці; Герої Радянського Союзу; Герої України.

Читайте також, як потрапити на прийом у Держмитслужбу і у Укргосреестр.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини