Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прийнятий за основу проект відносно регуляторних актів на ринку фінансових послуг

22 травня 2012, 15:03
140
0
Реклама

Проект "Про внесення змін до деяких законів України (відносно ринків фінансових послуг) " вносить правки в Закон "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні", Закон "Про фінансові послуги і державне регулювання ринку фінансових послуг", а також в Закон "Про основи державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності".

Пропоновані зміни зводяться до того, що Національна комісія з цінних паперів і фондового ринку і національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг повинні оприлюднити проекти своїх регуляторних актів з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб.

Термін для отримання таких заяв - не менше 15 днів з дня публікації проектів. Крім того, комісії упродовж 5 днів повинні опублікувати результати розгляду таких зауважень і пропозицій на своєму офіційному сайті.

Також проект відміняє необхідність попереднього узгодження актів комісій із спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади з питань державної регуляторної політики і закріплює обов'язок реєстрації актів комісій Міністерством юстиції України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини