Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У системах ЛІГА :ЗАКОН вийшов новий ресурс - Юридичні консультації

15 травня 2012, 14:46
147
2
Реклама

В умовах правового нігілізму, що розвивається, рішення іноді навіть найпростішого питання може виявитися завданням не простим завданням. І швидкість отримання професійної відповіді безпосередньо впливатиме на результат. В даному випадку сотні результатів на запит в пошуковій системі, десятки нехай навіть перевірених сайтів - усе це додаткова витрата часу.

Кожна хвилина робочого часу хорошого фахівця коштує дорого і для того, щоб спростити пошук потрібної інформації, ми зібрали в системах ЛІГА :ЗАКОН корисну консультаційну інформацію по усіх основних галузях права.

У цьому ресурсі читачі знайдуть відповіді на питання, пов'язані із застосуванням правових норм в усіх сферах бізнесу і життя громадян; опис протиріч, що виникають між правовою культурою і правовою дійсністю, а також шляху їх рішення; раді експертів з практичного застосування права на практиці і багато що інше.

Юридичні консультації у системах ЛІГА :ЗАКОН - це аналітичні статті, написані представниками юридичної науки і бізнесу; алгоритми покрокових дій в найбільш поширених ситуаціях; найцікавіші публікації з професійного видання "ЮРИСТ & ЗАКОН", сортовані по тематиках; підбірки відповідей на конкретні питання з практики. Авторами матеріалів в цьому ресурсі є не лише експерти компанії "ЛІГА :ЗАКОН"але і провідні практикуючі юристи, такі як Іван Юрченко (ЮК "Василь Кисиль і Партнери")Костянтин Пильков (ЮК "Cai & Lenard")Володимир Мисечко (ЮК "Мисечко і Партнери") і інші.

Юридичні консультації регулярно оновлюються - щомісячно в ресурсі з'являється більше 100 нових документів, серед яких і аналітичні матеріали, і алгоритми дій, і інформаційні підбірки формату "питання-відповідь". На сьогоднішній момент в ресурсі знаходиться вже біля 4-х тисяч консультаційних матеріалів.

Ресурс Юридичні консультації буде корисний співробітникам юридичних компаній, корпоративним і частнопрактикующим юристам, а також тим, хто хоче ознайомитися з юридичними консультаціями на загальноправові теми.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини