Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк затвердив нову інструкцію по закупівлі дорогоцінних металів у населення

15 травня 2012, 10:28
209
0
Реклама

Національний банк своїм постановою затвердив нову редакцію Інструкції про порядок виконання операцій по купівлі банківських і дорогоцінних металів у населення.

У Інструкції визначена процедура проведення операції по купівлі дорогоцінних металів, порядок прийняття цінностей на оцінку; приведені таблиці, по яких визначається маси різних вставок у вироби, а також форми квитанцій.

При купівлі дорогоцінних металів у населення територіальним управлінням заповнюється квитанція. При цьому, якщо сума оцінки не перевищує 150 тисяч гривен, в квитанції вказуються реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія і номер паспорта, в якому проставлена відмітка податкових органів про наявність права здійснювати будь-які платежі по серії і номеру паспорта, а також сума до виплати на підставі оцінки цінностей.

Якщо ж вартість виробу перевищує 150 тисяч гривен, то в квитанцію, окрім вищезгаданих даних, також внесуть ім'я і місце проживання продавця виробу, дату народження і дані про громадянство (для нерезидентів).

Нова Інструкція набуде чинності з дня публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини