Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк змінив Положення про видачу ліцензій про переклад іноземної валюти за межі України

8 травня 2012, 12:00
191
0
Реклама

Національний банк своїм постановою вніс зміни в Положення про порядок видачі індивідуальних ліцензій на переклад іноземної валюти за межі України для оплати банківських металів і проведення окремих валютних операцій.

Так, тепер суб'єктам господарювання - резидентам не вимагається ліцензія при перекладі гарантійного забезпечення для участі в тендері, який передбачає постачання товарів (продукції, робіт, послуг, прав інтелектуальної власності), в сумі, що не перевищує в еквіваленті 10000 євро в один календарний рік на користь однієї особи.

Також тепер, відповідно до нової редакції пункту 2.3. Положеннядля отримання ліцензії на проведення окремих валютних операцій необхідно подавати довідку уповноваженого банку про номер рахунку, з якого переводитиметься іноземна валюта за межі України, і (чи) про номер рахунку підприємства-резидента в гривнах, який використовуватиметься для купівлі іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку України, і номер рахунку підприємства-резидента в іноземній валюті, з якого така куплена валюта буде перерахована за межі України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини