Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юрособи і фізособи-підприємці, які зареєстровані до 1 липня 2004 р., потраплять в Єдиний держреєстр

8 травня 2012, 10:12
214
0
Реклама

Наказом Мінюсту № 575/5 затверджено положення про тимчасові міжвідомчі спеціальні комісії з питань проведення інвентаризації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців. Мета роботи комісій - проведення інвентаризації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців, зареєстрованих до 1 липня 2004 року.

До складу тимчасових комісій увійдуть співробітники реєстраційних служб головних управлінь юстиції Міністерства юстиції в АР Крим, областях, м. Києві і Севастополі, а також співробітники територіальних органів Державної податкової служби України, територіальних органів державної статистики і територіальних органів Пенсійного фонду України.

Узагальнену інформацію про таких суб'єктів комісії передаватимуть виконавським комітетам міських рад міст обласного значення, районних і районних в містах Києві і Севастополі державних адміністрацій по місцезнаходженню юридичних осіб і за місцем проживання фізичних осіб-підприємців для подальшого включення їх державними реєстраторами у Єдиний державний реєстр юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців.

Також вищезгадана інформація передаватиметься Державній реєстраційній службі України.

Прийом від уповноважених органів аналітичної інформації здійснюється комісією до 3 травня 2012 року. Після чого упродовж 2 місяців комісії аналізують інформацію і передають її для включення в Реєстр.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини