Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Профільний комітет пропонує парламенту ухвалити за основу законопроект про вдосконалення судового контролю

7 травня 2012, 15:45
130
0
Реклама

Комітет з питань правосуддя рекомендує парламенту ухвалити за основу законопроект № 10158 про внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України (відносно вдосконалення судового контролю). Про це повідомляє прес-служба парламенту.

Проектом пропонується внести зміни в КАС відносно уявлення звіту про виконання судового рішення, зокрема, встановити конкретний термін для представлення вказаного звіту і забезпечити неможливість затягування виконання судових рішень.

Відповідні зміни пропонується внести в частину першу статті 267 Кодексу і передбачити, що суд, що прийняв судове рішення у адміністративній справі, має право зобов'язати суб'єкта владних повноважень, не на користь якого прийнято судове рішення, представити у місячний термін після ухвалення рішення суду звіт про виконання судового рішення.

Нагадаємо, що вказаний законопроект також містить норму, згідно якої суд не може зобов'язати орган влади подавати звіт про виконання рішення, якщо цей орган вкаже причинипо яких він не виконує рішення, що набуло чинності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини