Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Стартував другий етап конкурсу з відбору адвокатів, що надають населенню безкоштовну правову допомогу

7 травня 2012, 15:00
157
0
Реклама

7 травня в Україні почалося проведення другого етапу конкурсу з відбору адвокатів, які надаватимуть населенню вторинну юридичну допомогу, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції. Конкурси проводяться на базі управлінь юстиції в областях, містах Києві і Севастополі.

В ході другого етапу відбудеться анонімне тестування претендентів. Спеціальні питання для анонімного тестування, які отримають учасники конкурсу, упаковані в конверти і опечатані в Києві окремо для кожного адвоката.

Нагадаємо, 23 квітня 2012 року в Україні почалися засідання конкурсних комісій з відбору адвокатів, які надаватимуть населенню безкоштовну правову допомогу у рамках реалізації Закону "Про безкоштовну правову допомогу".

У рамках першого етапу конкурсу розглядалися документи, представлені претендентами, а також інша інформація, необхідна для встановлення відповідності претендентів критеріям відбору.

Третій етап - проведення співбесід з претендентами, продовжиться з 14 по 21 травня 2012 року. Члени конкурсної комісії проводитимуть 15-хвилинну співбесіду з кожним адвокатом.

Конкурс буде завершений до 1 червня 2012 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини