Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Львові пройде II Західноукраїнський юридичний форум

13 квітня 2012, 11:51
85
0
Реклама

Мета заходу - обговорити актуальні питання розвитку регіональних юридичних ринків, проаналізувати новели законодавства, судової практики і складні питання права і юридичної практики, а також познайомитися і поспілкуватися з колегами з усієї України. Окремі сесії будуть присвячені проблемам податкового права і новелам проекту Карного процесуального кодексу України.

В якості доповідачів на Форумі виступлять провідні юристи України, управлінці успішних юридичних практик і судді.

Участь в II Західноукраїнському юридичному форумі стане прекрасною можливістю для спілкування і обміну досвідом з колегами-юристами. Після Форуму запрошуємо Вас глибше зануритися в атмосферу колоритного міста Львів і відвідати екскурсії "Нічний дозор" і "Карний Львів".

За результатами заходу кожен учасник має можливість отримати Сертифікат, який надає право на отримання балів відповідно до Порядку підвищення кваліфікації адвокатами, затвердженого Вищою кваліфікаційною комісією адвокатури.

II Західноукраїнський юридичний форум відбудеться 18 травня 2012 року в готелі "Дністер" за адресою: м. Львів, вул. Матейка, 6.

За додатковою інформацією по участі і партнерству, звертайтеся, будь ласка, в Секретаріат АЮУ по тел.: 0 (44) 492-88-48, e - mail: events@uba.ua. Контактна особа - Марія Гавриленко.

За інформацією прес-служби АЮУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини