Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Декларація про майновий стан і прибутки : особливості заповнення

9 квітня 2012, 11:00
150
0
Реклама

У новому номері тижневика "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" ви знайдете масу корисної і найрізноманітнішої інформації, яка, як сподіваємося, допоможе вам у вашій роботі.

З кожною годиною все ближче закінчення декларативної кампанії, в ході якої більшість наших громадян звітують про свої прибутки і майновий стан за минулий рік. Сьогодні ми представляємо вашій увазі статтю на одну з найбільш актуальних тим, пов'язаних з таким декларуванням: "Декларація про майновий стан і прибутки : особливості заповнення".

У якому звітному податковому періоді, на підставі яких підтверджувальних документів відбиваються витрати підприємця на загальній системі оподаткування в Книзі прибутків і витрат, якщо їх оплата відбувається в наступному місяці, розповість матеріал: "Витрати підприємця на загальній системі оподаткування". А про те, які витрати підприємця не відбиваються зовсім, ви дізнаєтеся з статті "Оподаткування "транзиту" : прибутки і витрати експедитора - підприємця на загальній системі".

Працедавцям адресовані актуальні матеріали про умови працевлаштування інвалідів - громадян Україниособливостях працевлаштування іноземців і осіб без громадянстваа також про відповідальність за порушення санітарних норм.

Крім того, в новому номері тижневика "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" ми пропонуємо вашій увазі статті і на інші актуальні теми, пов'язані з віддзеркаленням різних господарських операцій у бухгалтерському і податковому обліку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини