Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономрозвитку: декларації про готовність і будівництво об'єктів подаються в дозвільні центри

30 березня 2012, 12:41
171
0
Реклама

Міністерство економічного розвитку і торгівлі листом № 3623-04/10875-08 освітило питання можливості представлення декларацій про готовність об'єкту до експлуатації, а також про початок виконання підготовчих і будівельних работт через дозвільні центри.

Міністерство нагадало, що реєстрація згаданих декларацій згідно Порядку прийняття в експлуатацію завершених будівництвом об'єктів робиться з дотриманням вимог Закону № 2806 - IV "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності".

А тому декларації повинні прийматися в дозвільному центрі по місцю знаходження об'єкту. Реєстрацію робить Інспекція по місцю знаходження об'єкту. На безкоштовній основі.

Прийняття декларацій про готовність об'єкту до эксплуататции, про початок виконання підготовчих робіт, про початок виконання будівельних робіт долно здійснюватися за принципом "організаційної єдності". Тобто суб'єкти господарювання повинні звертатися до державного адміністратора в дозвільному центрі.

Принцип організаційної єдності припускає взаємодію державного адміністратора, до якої звертаються суб'єкти господарювання, з представниками місцевих дозвільних органів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини