Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутаты-"бютовцы" пропонують заборонити вагітним і неповнолітнім алкоголь і тютюн

16 березня 2012, 13:03
1092
3
Реклама

Депутати з фракції БЮТ продовжують невпинно піклуватися про мораль і здоров'я громадян України методом заборон.

Услід за Андрієм Шкилем (БЮТ), що порахувалощо жінкам потрібно "допомогти" в їх моральному розвитку і законодавчо заборонити аборти (встановивши при цьому ще і карну відповідальність для лікарів, на той випадок, якщо громадянки України все одно не побажають стає більш морально), двоє його колег по фракції - Олег Тищенко і Олександр Рябека - запропонували заборонити вагітним і таким, що не досягли 18-річного віку вживати тютюн і алкоголь.

Мало того, вагітним і неповнолітнім законопроектом № 10210, внесеним на розгляд Ради згаданими депутатами, забороняється також "володіння" тютюновими виробами і алкоголем.

За те, що не послухалося жінкам і дітям загрожує штраф в розмірі від 3 до 5 неоподатковуваних мінімумів прибутків громадян (на сьогодні це 51-85 грн.).

Володіння (укр. - володіння) - одно з трьох правомочності, що сукупно становить право власності (двома іншою правомочністю є користування і розпорядження). Під володінням в теорії цивільного права розуміється фактичне володіння річчю, можливість мати річ у своєму безпосередньому фізичному і юридичному веденні, у сфері свого господарського або іншого впливу.

Володіти річчю - не обов'язково мати її при собі. Досить зберігати у своєму будинку, іншому приміщенні і тому подібне

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини