Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Довідник кваліфікаційних характеристик працівників доповнений новою професією - "менеджер житлового будинку"

15 березня 2012, 14:25
1643
0
Реклама

Наказом від 14 лютого 2012 року № 56 Минрегионразвития вніс нову професію у Випуск 87 Житлове і комунальне господарство населених пунктів Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників. Новою професією стала професія "менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків) ".

Завданнями такого менеджера є організація і контроль роботи по забезпеченню змісту багатоквартирного будинку і елементів благоустрою, розташованих на прибудинковій території, згідно з правилами і нормами технічної експлуатації. Зокрема, він повинен організовувати і контролювати огляд основних конструктивних елементів, конструкцій будівель і споруд, що захищають, інженерних мереж, елементів благоустрою, розташованих на прибудинковій території, а також організовувати профілактичні, поточні, капітальні і аварійні ремонти.

Завданням менеджера житлового будинку також є забезпечення ведення технічної документації, обліку і звітності по усіх розділах господарсько-фінансової діяльності відносно стану житлового будинку. Він же зобов'язаний організовувати укладення і переукладення договорів між споживачами і виконавцями житлово-комунальних послуг і контролювати виконання ними умов укладених договорів.

Нагадаємо, Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників являє собою систематизований по видах економічної діяльності збірка описів професій, створена з метою приведення кваліфікаційних характеристик професій працівників. Він є нормативним документом, обов'язковим для підприємств, установ і організаціях усіх форм власності і використовується при укладенні трудового договору, розробці посадових інструкцій і в інших випадках.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини