Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок реєстрації емісії акцій КИФ в найближчому майбутньому може бути змінений

14 березня 2012, 15:27
558
1
Реклама

НКЦБФР розмістила на своєму офіційному сайті проект рішення про внесення змін до Положення про порядок реєстрації випуску акцій корпоративного інвестиційного фонду (КИФ).

Зміни потрібні для приведення Положення у відповідність із Законом № 3264 - VIякий діє з 28.11.2011 р. Зокрема, вони торкаються нюансів реєстрації випуску акцій КИФ, а також розкриття інформації на фондовому ринку.

Так, приміром, проектом рішення пропонується обмежити термін представлення в Комісію заяви і усіх необхідних документів для узгодження проекту статуту КИФ і реєстрації випуску акцій з метою формування початкового статутного капіталу КИФ 60 днями з дня ухвалення рішення про розміщення акцій. Крім того, вказаний перелік обов'язкових документів пропонують доповнити випискою з рахунку в цінних паперах у хранителя, що підтверджує зарахування цінних паперів в якості оплати вартості акцій КИФ, яка подаватиметься тільки у разі, якщо оплата акцій здійснювалася цінними паперами.

Проспект емісії, за проектом, повинен буде містити нові дані, зокрема, інформацію про засновників КИФ з вказівкою прізвища, імені і по батькові, реєстраційного номера облікової картки платника податків або серії і номера паспорта (для фізичних осіб, які із-за своїх релігійних переконань відмовляються від прийняття реєстраційного номера), повного найменування, коду ЄДРПОУ, місцезнаходження (для юридичних осіб-резидентів), повного найменування, реєстраційного номера (за наявності) і місцезнаходження для юридичних осіб нерезидентів.

Проектом передбачається також ряд інших змін.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини