Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Народні депутати занепокоїлися реалізацією механізму виклику до суду суб'єктів владних повноважень

3 березня 2012, 09:13
1182
0
Реклама

Народні депутати Дмитро Шпенов (ПР) і Микола Рудченко (НП) внесли до парламенту законопроект № 10143 відносно забезпечення наповнення Єдиної бази електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб'єктів владних повноважень.

Проектом пропонується зобов'язати Кабінет Міністрів забезпечити постійне внесення в Єдину базу інформації про електронні адреси, номерах факсів (телефаксів) суб'єктів владних повноважень не пізніше за 1 червня 2012 року, а органи державної влади і місцевого самоврядування, у свою чергу, внести таку інформацію до 1 травня 2012 року.

Нагадаємо, Законом "Про судоустрій і статус суддів" з метою полегшення і прискорення розгляду судами за участю суб'єктів владних повноважень, передбачено створення Єдиної бази цих електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб'єктів владних повноважень. Інформація з цієї бази повинна використовуватися для здійснення виклику суб'єктів владних повноважень на судові засідання шляхом напряму тексту повістки по електронній пошті, факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом), телефонограмою. Не дивлячись на створення такої бази, суб'єкти владних повноважень не квапляться вносити туди свої дані унаслідок відсутності прямого закріплення за ними вказаному обов'язку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини