Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд дозволив ветеринарам і далі використовувати наркотичні речовини без ліцензії

2 березня 2012, 12:06
758
1
Реклама

Як повідомляє офіційний сайт уряди, на засіданні 29.02.2012 р. Кабміном було прийнято постанову "Про припинення дії деяких положень постанови Кабінету Міністрів України від 5 січня 2011 р. № 4" .

Вказана постанова дасть можливість суб'єктам господарювання, зокрема фізичним особам, які здійснюють медичну і ветеринарну практику, використовувати в роботі наркотичні і психотропні речовини, приміром, кетамін, необхідні для проведення лікування, без отримання ліцензії на здійснення діяльності по обороту наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, з 1 березня 2012 року до дня набуття чинності відповідного закону, що передбачає можливість отримання ними ліцензії.


На сьогодні питання застосування наркотичних засобів в медичній і ветеринарній практиці фізичними особами не врегульоване на законодавчому рівні. Відповідний урядовий законопроект № 9021 був прийнятий парламентом в якості закону, але Президент ветував його, повернувши парламенту зі своїми зауваженнями.


Нагадаємо, урядовим постановою від 5 жовтня 2011 року № 1050 дія заборони на використання наркотичних медсредств була припинена до 1 березня 2012 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини