Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦБФР внесла зміни в Положення про реєстрацію регламенту ИСИ

28 лютого 2012, 11:47
567
0
Реклама

Рішенням НКЦБФР від 26.01.2012 № 208 внесені зміни в Положення про реєстрацію регламенту інститутів спільного інвестування і ведення Єдиного державного реєстру інститутів спільного інвестування (ЕГРИСИ). Вказаним рішенням відміняються зміни, внесені рішенням НКЦБФР від 12.01.2012 р. № 19.

Зміни торкнулися також переліків необхідних документів для реєстрації звіту про результати закритого розміщення акцій, реєстрації регламенту пайового інвестиційного фонду, змін до регламенту ИСИ.

Так, приміром, інформація про пов'язаних осіб корпоративного інвестиційного фонду (КИФ), що надається для реєстрації звіту про результати закритого (частки) розміщення акцій, формування початкового статутного капіталу, регламенту КИФ і внесення КИФ в ЕГРИСИ, згідно зі змінами, не може мати більш ніж 7-денної давності (на сьогодні цей термін складає 2 місяці) з дати його складання.

Оригінал платіжного доручення, яке підтверджує внесення плати за реєстрацію регламенту ИСИ, після набуття чинності змін прийматимуть тільки з відміткою банку про його прийом, а ось оригінал (нотаріально завірену копію) договору з реестродержателем (при документарній формі існування акцій) надавати більше буде не потрібне.

Компанія з управління активами (КУА) з метою реєстрації регламенту і внесення пайового інвестиційного фонду в ЕГРИСИ повинна буде додатково подавати в Комісію копію своєї ліцензії, завіреної належним чином.

Змінами також передбачено доповнення Положення новим розділом, що регламентує порядок видачі дублікатів регламенту.

Рішення набуде чинності з дня його офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини