Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У першому читанні парламент вніс коригування в звернення стягнень на майно юридичних осіб

22 лютого 2012, 17:11
1151
0
Реклама

Парламент в першому читанні прийняв законопроект № 8508 про внесення змін до статті 37 Закону "Про старанне виробництво". Проект спрямований на усунення існуючій у врегулюванні особливостей звернення стягнення на майно боржника-юрособи.

Змінами пропонується в певних випадках заборонити держвиконавцеві припиняти старанне виробництво по рішеннях про стягнення заборгованості по сплаті єдиного внеску (у органи ПФ) на загальнообов'язкове соціальне страхування і заборгованості, що виникла до 1 січня 2011 року, по сплаті внесків до фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування.

Зокрема, планується відміна мораторію на рішення про задоволення вимог органів фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування і Пенсійного фонду.

Проектом також передбачається, що під час примусового виконання рішень судів про стягнення заборгованості по оплаті внесків перед ПФ і згаданими фондами соціального страхування, стягнення не може звертатися на основні засоби, використовувані в процесі виробництва.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини