Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати планують "вибити" для виступів на ТБ вечірній прайм-тайм

22 лютого 2012, 12:45
486
0
Реклама

У парламенті зареєстрований законопроект № 10086, яким пропонується для виступів народних депутатів на радіо і телебаченні надавати час з 19.00 до 22.00. Це стосується лише телерадіокомпаній, що повністю або частково фінансуються за рахунок бюджетних коштів.

Проект поданий народними депутатами Миколою Томенко, Сергієм Сасом і Василем Кравчуком (усе від фракції БЮТ-Б). Депутати аргументують свою пропозицію тим, що часто (особливо це стосується опозиційних депутатів) телерадіокомпанії з метою блокування доступу до виборців транслюють виступи в найменш рейтинговий час - пізно увечері або вдень.

Відповідно до Законом "Про статус народного депутата", депутат має право виступу з питань його депутатської діяльності не рідше за один раз в місяць в прямому ефірі на радіо або в режимі прямого ефіру (до 10 хвилин в місяць) і в прямому ефірі або в режимі прямого ефіру на телебаченні (до 20 хвилин в місяць) безкоштовно. Йдеться про ефір телерадіокомпаній, які фінансуються повністю або частково за рахунок засобів державного бюджету.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини