Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як юрособі на єдиному податку списувати і відбивати в обліку кредиторську заборгованість зі збіглим терміном позовної давності

20 лютого 2012, 10:00
1112
0
Реклама

У новому номері тижневика ми пропонуємо вашій увазі найрізноманітніші теми, які завжди залишаються актуальними для багатьох платників податків.

Сьогодні ми нагадаємо вам про важливих аспектах організації охорони праці на підприємстві і обліку витрат на такі необхідні заходи.

Ви дізнаєтеся, як юридичній особі - платникові єдиного податку треба списувати і відбивати у бухгалтерському і податковому обліку кредиторську заборгованість зі збіглим терміном позовної давності.

До постійних змін в законодавстві нам не звикати, так само як і до того, що багато хто з них незмінно спричиняє за собою зміни в порядку бухгалтерського обліку окремих операцій. Так, 17.02.2012 р. набув чинності наказ Мінфіну, який вніс зміни в Інструкцію відносно бухгалтерського обліку ПДВ. Наскільки ці новації відповідають чинним нормативно-правовим актам і охоплюють операції, оподатковувані ПДВ в порядку, встановленому розділом V Податкового кодексу України? З результатами аналізу змін вас ознайомить "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН".

Також в цьому номері вас чекає зустріч з іншими актуальними матеріалами, зокрема, на тему повернення з бюджету судового збору.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини