Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госфинуслуг змінила вимоги до порядку укладення договорів страхування із страховиками - нерезидентами

14 лютого 2012, 14:01
724
0
Реклама

Розпорядженням від 12.01.2012 р. № 26 Госфинуслуг внесла зміни в Вимоги до порядку укладення договорів із страховиками-нерезидентами.

Зокрема, вказаний нормативний акт доповнений нормою про те, що у разі здійснення перестраховки вимога про членство в СОТ держави, в якій зареєстрований страховик-нерезидент, не застосовується.

Крім того, згідно зі змінами, при укладенні договору страхування із страховиком-нерезидентом, останній повинен подати у письмовій формі інформацію про те, що держава, в якій він зареєстрований, не включена в перелік офшорних зон, який (перелік) визначений відповідно до законодавства України.

Нагадаємо, згідно діючої редакції Вимог, такий страховик-нерезидент повинен подавати інформацію про своє розташування на території країн або окремих територій, які згідно з рішенням Організації економічного співробітництва і розвитку ООН не мають офшорного статусу, або на території інших країн, якщо неофшорний статус такого страховика підтверджений укладенням відповідної торговельно-економічної місії.

Розпорядження набуде чинності з дня офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини