Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Верховна Рада ухвалила Закон "Про охоронну діяльність" з пропозиціями Президента

9 лютого 2012, 17:33
918
0
Реклама

Сьогодні, 09.02.2012 р., парламент підтримав усі пропозиції Президента відносно ветованого 14 грудня 2011 року Закону "Про охоронну діяльність", прийнятого Верховною Радою 17.11.2011 р. з урахуванням його пропозицій.

Нагадаємо, пропозиції Президента, торкалися підстав для припинення ліцензії на охоронну діяльність, а також підстав для ухвалення рішення про усунення недоліків.Зокрема, Законом не були визначені основи для припинення дії ліцензії.

Друге істотне зауваження торкалося частини четвертої статті 7 Закону, яка передбачала, що рішення про усунення недоліків приймається на підставах, передбачених частями 3 і 4 статті 11 вказаного закону. На думку Президента, з цього положення не було ясно, про які недоліки і підстави для ухвалення рішення про їх усунення говориться, адже положення частин 3 і 4 статті 11 торкаються вимог відносно наявності у персоналу охорони при виконанні функціональних обов'язків ознак його приналежності до відповідного суб'єкта охоронної діяльності і відповідного посвідчення, а не підстав для ухвалення рішення про усунення недоліків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини