Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати від КПУ пропонують повернути дитсадам приміщення, зайняті іншими організаціями

7 лютого 2012, 11:23
578
4
Реклама

Група депутатів від КПУ представила в парламенті законопроект № 9794, що передбачає повернення приміщень дошкільних закладів, переданих в оренду або у власність іншим організаціям і що використалося не за цільовим призначенням, назад територіальним громадам.

Автори проекту - Петро Симоненко, Катерина Самойлик і Вікторія Демьянчук мають намір таким чином розв'язати проблему відновлення роботи мережі дошкільних учбових закладів і забезпечити необхідну кількість місць в них.

Проект Закону "Про відновлення мережі дошкільних учбових закладів" пропонує методику повернення раніше побудованих дошкільних закладів, що знаходяться зараз в оренді і переданих у власність різним організаціям. Також передбачено відновлення роботи таких закладів, які ще не передані, але використовуються не як доступні дошкільні учбові заклади.

На сьогодні у ряді регіонів вже існують програми з відновлення дошкільних учбових закладів, які не використовувалися за призначенням. Проте рахунок повернених закладів йде на одиниці, тоді як дефіцит місць тільки в дитсадах Києва обчислюється тисячами.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини