Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розробка єдиної схеми розміщення МАФов буде завершена цього року

1 лютого 2012, 14:43
893
0
Реклама

У поточному році столична влада планує завершити розробку єдиної схеми розташування тимчасових споруд (раніше - малих архітектурних форм) в Києві, повідомляє прес-служба КМДА.

Як повідомляється на сайті КМДА, районні адміністрації міста Києва спільно з Головним управлінням архітектури КМДА і Інститутом генплану розробляють схеми розташування цих тимчасових споруд (ВС) і їх зовнішнього вигляду. Остаточно схема того, що має в розпорядженні ВС буде затверджена після громадського обговорення з громадськими організаціями підприємців.

На період розробки схеми того, що має в розпорядженні ВС, буде впроваджений тимчасовий порядок отримання документів на діяльність таких об'єктів.

Після публікації прийнятого Київрадою рішення про легалізацію діяльності ВС, представники бізнесу до 1 травня поточного року повинні надати в міській дозвільному центр "Єдине вікно" відповідну заявку. У КМДА нагадали, що процес оформлення буде безкоштовним і триватиме не більше 5 днів. У 2012 році діяльність ВС буде регламентована двома документами - угодою про пайову участь і довідкою про функціональне призначення ВС.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини