Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін врегулював порядок тимчасового затримання автомобілів

26 січня 2012, 15:35
2347
0
Реклама

Кабінет Міністрів прийняв зміни в Порядок тимчасового затримання і зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках (затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 17 грудня в 2008 року № 1102). Зміни були розроблені Міністерством юстиції з метою узгодження діючого Порядку з Законом України "Про старанне виробництво".

Як повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович, зміни торкаються виявлення транспортного засобу боржника, оголошеного в розшук відповідно до статті 40 Закону України "Про старанне виробництво".

Зокрема, статтею 40 вказаного Закону визначено, що у разі потреби розшуку транспортного засобу боржника державний виконавець виносить постанову про такий розшук, яка є обов'язковою для виконання органами внутрішніх справ.

Враховуючи норми Закону, змінами до діючого порядку встановлюється механізм тимчасового затримання і зберігання на спеціальних майданчиках або стоянках транспортних засобів боржників, які були оголошені в розшук постановами державних виконавців і виявлені органами внутрішніх справ.

Зміни в Порядок тимчасового затримання і зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках будуть обнародувані в установленому порядку і набудуть чинності після їх офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини