Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госземагентство наділили повноваженнями по здійсненню топографо-геодезической і картографічної діяльності

11 січня 2012, 08:50
946
2
Реклама

Указом Президента №1/2012 від 3 січня 2012 року Госземагентство наділене повноваженнями у сфері топографо-геодезической і картографічної діяльності. Крім того, що агентство визнане центральним органом виконавчої влади в цій сфері, йому також дані повноваження по організації і здійсненню державного геодезичного нагляду за виконанням топографо-геодезических і картографічних робіт і інших функцій в області геодезичної і картографічної діяльності, а також по здійсненню координації геодезичної і картографічної діяльності.

Серед нових повноважень також - організація проведення загальнодержавних геодезичних і картографічних робіт і розподіл між спеціалізованими підприємствами об'єму витрат для їх виконання на конкурсній основі, забезпечення виконання топографо-геодезических і картографічних робіт по делімітації і демаркації державного кордону і формування відповідної бази картографічних даних.

Ймовірно, такі зміни пов'язані з майбутнім впровадженням Державного земельного кадастру, ведення якого покладене саме на Госземагентство.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини