Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За ті, що "зачіпають гідність" скандування і політичні плакати на стадіонах в парламенті пропонують карати 15-добовим арештом

4 січня 2012, 11:30
997
10
Реклама

У парламенті зареєстрований законопроект № 9662 про внесення змін до деяких законодавчих актів з метою забезпечення громадського порядку і безпеки до, в час і після проведення футбольних матчів. Проект представлений народним депутатом Вадимом Колесниченко (ПР).

Проектом пропонується поповнити КоАП рядом статей, серед яких, - стаття 173-1 про відповідальність за скандування ксенофобського, расистського, антисемітського, дискримінаційного характеру і демонстрацію плакатів, банерів, прапорів, штандартів, у тому числі політичного змісту і інших "носіїв, які зачіпають честь і гідність". "Карати" за такі порушення пропонується у тому числі адміністративним арештом до 15 діб.

Планується також ввести відповідальність за порушення правил поведінки, "встановлених на спортивній споруді", і порушення, загрозливі громадському порядку і безпеці громадян до, в час і після спортивних змагань (планована стаття 173-3 КоАП); використання піротехнічних виробів під час перебування на спортивній споруді і прилеглих до нього територіях до, в час і після спортивних змагань (планована стаття 174-1 КоАП).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини