Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін визначив порядок оцінки збитків держави і територіальних громад

13 грудня 2011, 09:39
3416
0
Реклама

Розмір збитків, нанесених державі в особі державних органів і державних підприємств, а також територіальній общині в особі органів місцевого самоврядування, комунальним підприємствам або суб'єктам господарювання з державною (комунальною) долею в статутному (складочном) капіталі, у разі потреби обгрунтування наявності або встановлення факту розкрадання, недостачі, знищення (псування) майна визначатиметься шляхом проведення незалежної оцінки. Суб'єкти оцінки визначатимуться на ринкових підставах. Крім того, при проведенні оцінки необхідним орієнтуватиметься на ринкову вартість майна до спричинення шкоди або розкрадання.

Такими приватноправовими принципами регулювання цього питання доповнена Методика оцінки майна, затверджена постановою Кабміну від 10.12.2003 р. № 1891, на основі постанови Кабміну № 1253 від 07.12.2011 р.

Новим розділом Методики оцінки майна також буде встановлений порядок і методологія розрахунку збитків, у тому числі упущеної вигоди, випадки проведення стандартизованной оцінки, форми актів оцінки збитків.

Зміни набудуть чинності з дня їх офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини