Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономрозвитку обсуждет проект порядку моніторингу спричинення шкоди нехарчовою продукцією

30 листопада 2011, 15:20
537
0
Реклама

Міністерство економічного розвитку і торгівлі пропонує вжити заходи по систематизації обліку звернень споживачів з питаннями захисту їх права на безпечну харчову продукцію, обліку нещасних випадків і випадків спричинення шкоди здоров'ю людей внаслідок споживання нехарчової продукції (користування нею).

У зв'язку з цим Міністерство розмістило на своєму офіційному сайті для обговорення проект відповідної постанови Кабінету Міністрів. Проектом передбачається щоквартальний моніторинг центральним органом з питань ринкового нагляду звітів його територіальних органів, а також моніторинг інформації Мінохоронздоров'я, Міністерства по чрезвыйчайным ситуаціях, МВС, місцевих держадміністрацій по нещасних випадках і спричиненні шкоди здоров'ю споживанням продукції.

Згідно з проектом органи місцевої влади, у тому числі держадміністрації зобов'язані будуть впродовж місяця проінформувати территориалльные органи ринкового нагляду про усі нещасні випадки і випадки спричинення шкоди здоров'ю. Останні зобов'язані розглянути питання по суті, у тому числі шляхом дослідження зразків продукції, вивчення обставин споживання продукції, дотримання при цьому вимог інструкцій і попереджень.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини