Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати не захотіли прийняти пропозицію Яценюка ввести для самих себе карну відповідальність за голосування чужою карткою

20 квітня 2011, 15:59
581
3
Реклама

Парламентарі відхилили і зняли з розгляду законопроект "Про внесення змін і доповнень в деякі законодавчі акти України (відносно припинення зловживання правами Національним радим України з питань телебачення і радіомовлення)" (рег. № 8136)запропонований народним депутатом Арсенієм Яценюком (НУ-НС).

У цьому законопроекті ставилося питання про правомочність дії Нацради за відсутності в його складі необхідного числа членів. Детальніше читайте ЛІГА :ЗАКОН Яценюк придумав, як законом обмежити зловживання Нацради із телебачення і радіомовлення.

Крім того відхилений і знятий з розгляду законопроект Арсенія Яценюка "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (відносно введення відповідальності за порушення порядку особистого голосування народними депутатами України)" (рег. № 8086).

У цьому законопроекті автор вимагав встановити карну відповідальність за порушення порядку голосування народними депутатами. Детальніше читайте в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН Якщо Яценюка підтримають, голосувати чужою депутатською карткою можна буде тільки в обмін на 5-7 років позбавлення волі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини