Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати більшості ініціюють списання газових і енергетичних боргів підприємств

8 квітня 2011, 09:00
808
9
Реклама

Народні депутати з фракції Партії регіонів Олександр Пеклушенко і Володимир Олийнык представили на розгляд парламенту законопроекти № 8351 і № 8352 про списання заборгованості за природний газ і електроенергію перед державним бюджетом.

Списання заборгованості поширюватиметься на підприємстващо виробляють, транспортують і поставляють електричну енергію, надаючі послуги з диспетчерського управління об'єднаною енергетичною системою незалежно від форм власностіа також на суб'єктів господарювання, поставляючий газ і електроенергію за регульованим тарифомна НАК "Нафтогаз України" і її дочірні підприємства "Газ України", "Укртрансгаз", "Укргазвидобування", "Чорноморнафтогаз", "Енергоринок".

Відповідно до проекту списанню підлягає заборгованість, що утворилася за станом на 1 січня 2010 року і не ліквідована до набуття чинності гіпотетичного закону. Разом із заборгованістю списуються пеня, штрафні і фінансові санкції, нараховані на заборгованість. Законопроектом № 8352 передбачається не поширювати на списувану заборгованість ряд положень Податкового кодексу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини