Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Киевводоканал замінить хлорку французькими пігулками?

7 квітня 2011, 17:00
678
0
Реклама

На базі АК "Киевводоканал" проходить випробування нового сучасного дезинфікуючого засобуяке за своїми якісними характеристиками значно зручніше у використанні, ніж хлорне вапно, яке застосовується для дезинфекції зараз.

Цей препарат французького виробництва з перспективою подальшої співпраці - безкоштовно наданий "Киевводоканалу" торговим домом "Санітарний щит України". На відміну від хлорного вапна, яке зберігається у вигляді порошку, цей препарат робиться у пігулках. Цей засіб простіше у використанні, має тривалий термін зберігання і не потребує контролю якості під час зберігання. Фахівці відмічають, що засіб відповідає вимогам чинного санітарного законодавства України.

Препарат може використовуватися на об'єктах водоканалу по наступних напрямах: дезинфекція водопровідних і каналізаційних споруд, устаткування, свердловин, резервуарів чистої води, споруд і устаткування бюветных комплексів; профілактична дезинфекція поверхонь лабораторних приміщень і тому подібне

Якщо виробничі випробування цього засобу підтвердять ефективність знезаражувального ефекту і доцільність використання, "Киевводоканал" розгляне можливість подальшого його застосування і відмови від хлорного вапна, а в деяких випадках - рідкого хлору і гіпохлориту натрію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини