Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Торговців в Києві стане менше: КМДА розробляє порядок установки МАФов

5 квітня 2011, 15:00
524
1
Реклама

Головне управління містобудування і архітектури розробляє комплексний порядок установки малих архітектурних форм в м. Києві.

"Згідно з цим порядком, буде чітке зрозуміло, де можуть розташовуватися МАФы і якою вони матимуть архітектурний вигляд"- розповів начальник Головного управління контролю за благоустроєм Сергій Садової.

За його словами, згідно з розпорядженням глави КМДА Олександра Поповау столиці працює спеціальна комісія з демонтажу.

"Демонтаж тимчасових споруд, встановлених з порушеннями чинного законодавства, відбувається згідно з рішеннями комісії чи приписам прокуратури, зверненням інших правоохоронних органів. Звичайно, ми враховуємо і звернення жителів. В той же час, наші демонтажні бригади не чекають рішення комісії, якщо МАФ без необхідної документації встановлений вночі. Такі споруди демонтуються оперативно без рішення комісії"- повідомив С. Садовою.

Він також додав, що серед пріоритетних завдань по демонтажу - МАФы, встановлені в півторакілометровій зоні навкруги НСК "Олімпійський"в межах 20-метрової зони - у виходів із станцій метронезаконно встановлені споруди на "червоних" лініях (інженерних мережах), а також поблизу загальноосвітніх учбових закладів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини