Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інформаційне агентство подає до суду на інтернет-сайт за першоквітневий жарт

5 квітня 2011, 14:35
394
0
Реклама

Інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна" подає до суду на сайт "Фраза". Агентство подасть позов про відшкодування збитку діловій репутаціїяка постраждала у зв'язку з розміщенням сайтом "Фраза" інформації, яку нібито розповсюдив "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, сайт "Фраза" розмістив інформацію, що "підготовлений указ про звільнення Н. Азарова" і послалася на "Інтерфакс-Україна".

"Сайт "Фраза", маючи своєрідне почуття гумору, вирішив так само відмітити 1 квітня, забувши, при цьому, про неприпустимості жартів з відомими у всьому світі компаніями. Оскільки інформація отримала широке поширення в Інтернеті, ми вважаємо, що репутації агентства був нанесений збиток. Наші юристи визначать розмір цього збитку в матеріальному численні і найближчим часом підготують відповідний позов. Сподіваюся, це допоможе нашим колегам зрозуміти, що жартувати і веселитися можна, не переходячи грань здорового глузду і не зачіпаючи інтереси інших людей і компаній"- заявив директор агентства "Інтерфакс-Україна" Олександр Мартыненко.

При цьому він додав: "Спеціально для колег - це повідомлення не є першоквітневим жартом".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини