Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві місцями для паління залишаться тільки літні майданчики кафе і ресторанів

22 листопада 2010, 10:30
987
1
Реклама

З наступного року палити в кафе, барах і нічних клубах можна буде тільки на літньому майданчикуу закритому "боксі" без столиків або на вулиці. Проект такого рішення зараз розглядають в комісіях Київради.

"Норма, коли є зали для тих, що палять і некурящих (так зараз) не зовсім правильна. Дим все одно йде. Тому ми хочемо, щоб паління було дозволене лише на літніх майданчиках або спеціальних курилках, але не за столиками"- заявив Голова комісії Київради по культурі і туризму Олександр Бригинец.

За його словами, до Євро-2012 майже усі кафе, ресторани і навіть клуби працюватимуть за такими правилами. "Такі заклади матимуть на вході відмітний знак, вони потраплять в список об'єктів для туристів, крім того, вони матимуть пільги на вуличну рекламу своїх закладів і, сподіваємося, що менше платитимуть місцеві збори"- говорить Бригинец.

Кафе, де можна палити в середині, теж можуть залишитися, але, на думку авторів проекту, - лише де-небудь на околиці. По словах А. Бригинца, він вже говорив з главою КМДА Олександром Поповымі він ідею підтримав.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини