Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госфинуслуг просить керівників фондами будівництва і операцій з нерухомістю підтвердити формування статутного капіталу

7 вересня 2010, 16:14
511
0
Реклама

Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг розпорядженням від 19 серпня 2010 року № 665 оприлюднила інформаційний лист про формування небанківськими фінансовими установами статутного капіталу.

Зокрема, лист торкається керівників фондами фінансування будівництва і фондами операцій з нерухомістю і видано у зв'язку з змінами (внесеними розпорядженням Госфинуслуг від 03.06.2010 р. № 454) до Ліцензійним умовам здійснення діяльності по залученню засобів засновників управління майном для фінансування об'єктів будівництва і здійснення операцій з нерухомістю.

Статутний капітал вищеназваних керівників (небанківських фінустанов) має бути повністю сформований і внесений виключно грошовими коштами по офіційному курсу гривни до євро до початку залучення засобів від засновників управління майном. Він має бути не меншим, ніж сума, еквівалентна одному мільйону євро по офіційному обмінному курсу НБУ на дату фактичного внесення засобів.

Фінустанови, створені до 12 березня 2009 року, повинні були виконати згадані вимоги до статутного капіталу до 12 березня 2010 року. Разом із звітністю цих фінансових установ за 3 квартал 2010 року Госфинуслуг просити подати документи, що підтверджують фактичне формування капіталу у вказаній сумі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини