Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Митниця затвердила порядок оформлення зобов'язання про зворотне вивезення ТС

6 вересня 2010, 09:00
1404
0
Реклама

Порядок оформлення письмового зобов'язання про зворотне вивезення транспортних засобів з використанням програмно-інформаційного забезпеченнязатверджений наказом Держмитслужби від 05.08.2010 р. № 876 набув чинності 5 вересня 2010 року.

Документ регламентує дії посадовців регіональних митниць, пов'язані з оформленням письмових зобов'язань про зворотне вивезення транспортних засобів (ТС).

Зобов'язання про зворотне вивезення формується посадовцем митного органу в пункті пропуску і є внесенням інформації в локальну базу даних митниці.

Внесенню у базу даних підлягають наступні відомості: прізвище, ім'я і по батькові ТС, що ввозить; номер паспорта громадянина України для виїзду за кордон; місце проживання на території України; марка, модель і рік випуску ТС; VIN - код транспортного засобу (ідентифікаційний номер за стандартами ISO); державний реєстраційний номер ТС; країна реєстрації; дата зворотного вивезення.

Перед внесенням інформації перевіряється наявність раніше поданих зобов'язань про зворотне вивезення і (у разі наявності) закінчення терміну попереднього тимчасового ввезення (термін не може перевищувати 60 днів впродовж одного календарного року).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини