Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мустафа Джемилев більше не голова Ради представників кримськотатарського народу

27 серпня 2010, 12:00
788
1
Реклама

Президент України Указом від 26 серпня 2010 року № 873/2010 вніс зміни в Положення про Раду представників кримськотатарського народу і ствердив новий персональний склад Ради.

Якщо раніше Президент призначав голову Ради представників кримськотатарського народу і за представленням цієї голови згодом також призначав персональний склад Ради, то нині, у зв'язку зі змінами в пункти 6 і 7 Положень процедура виглядає таким чином.

Президент призначатиме персональний склад Ради представників (за чиїм уявленням - не визначено), а Рада зі свого складу стане вибирати голову (а також двох його заступників і секретаря).

У зв'язку з цими змінами визнані такими, що втратили силу пункти 2 і 3 Укази Президента від 18 травня 1999 року № 518зокрема - про призначення Мустафи Джемилева головою Ради представників кримськотатарського народу.

Зміни зазнав і пункт 13 Положень. З його тексту прибрали норму про призначення працівника, відповідального за оперативний зв'язок між Адміністрацією Президента і Радою представників.

Згідно з Указом Голові Радміну Криму доручено в двотижневий термін забезпечити засідання знову сформованої Ради представників кримськотатарського народу.

Указ набуває чинності з дня публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини