Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлені правила оформлення і видачі ліцензійних карток для автоперевізників

20 серпня 2010, 14:54
786
0
Реклама

Нове Положення про ліцензійну картку, що додається до ліцензії на надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортомзатверджено наказом Міністерства транспорту і зв'язку України 22 липня 2010 року № 514. Воно містить правила видачі, заповнення і оформлення карток.

Ліцензійна картка додається до ліцензії на надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом і видається ліцензійним органом (Глававтотрансинспекцией) на термін дії ліцензії і одночасно з нею на кожен автотранспортний засіб (як власне, таке, що так і не належить на праві власності, але використовуване на законних правових підставах).

У разі зміни у складі транспортних засобів після отримання ліцензії (і ліцензійних карток) ліцензіат в течії 10 днів повинен подати про це заяву. У останньому мають бути вказані відомості про транспортний засіб (яке використовуватиметься в перевезеннях), свідоцтво про його реєстрацію, про спеціальне устаткування для таксі.

Виправлення в ліцензійній картці не допускаються. Вона повинна зберігатися на автотранспорті під час його використання.

У видачі ліцензійної картки може бути відмовлено в 2-х випадках: при недостовірності даних в документах, поданих для її отримання і при невідповідності автотранспортного засобу технічним вимогам ліцензійних умов.

Положення набуде чинності з дня його офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини