Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Наталія Королівська пропонує більш суворо карати чиновників за перешкоду підприємцям

18 серпня 2010, 17:18
712
0
Реклама

На посилення відповідальності державних службовців за перешкоду діяльності підприємців спрямований законопроект № 7038 Наталії Королівській.

За завдання шкоди фізособі, підприємству, установі або організації в результаті незаконних рішень (чи бездіяльності) чиновника депутат від фракції БЮТ пропонує встановити (змінами в КЗоТ) відповідальність у розмірі усієї заподіяної шкоди.

Проектом пропонується також посилити адміністративну (зокрема - за порушення порядку видачі дозвільних документів) і карну (серед іншого - за перевищення влади і зловживання владою) відповідальність посадовців.

Статтю 212-3 КоАП пропонується доповнити, встановивши відповідальність за неправомірну відмову в наданні інформації за запитом адвоката.

Нарешті, в тексті ст. 11 Закону "Про міліцію" право міліції безперешкодне у будь-який час доби входити у будь-які приміщення підприємств, на земельні ділянки, в житло і інше володіння особи, автор проекту пропонує обмежити встановленням для цієї основи у виді постанови про відкриття оперативно-розшукової справи чи напрями на перевірку підписаного керівником органу внутрішніх справ (його замом).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини