Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Парламентарі пропонують податкові "пільги" для тих, що здійснюють будівельно-монтажні роботи

16 липня 2010, 15:35
653
0
Реклама

Група депутатів Верховної Ради (Володимир Поляченко (НУ-НС), Ігор Лысов (ПР) і Юрій Сербин (БЮТ)) винесла на розгляд парламенту законопроект № 6708стимулюючий будівництво житла.

Проект передбачає "виключення" із загальних правил оподаткування для підприємств, що надають будівельно-монтажні послуги.

Так, виникнення податкових зобов'язань по ПДВ при постачанні будівельно-монтажних робіт зв'язується з датою зарахування засобів від покупця на банківський рахунок (надходження в касу, інкасації у банківській установі) платника. Валовим доходом податкового періоду платника, що виконує такі роботи, пропонується рахувати дохід, отриманий на його банківський рахунок.

Пенсійні внески по обов'язковому пенсійному страхуванню підприємства, що виконують будівельно-монтажні роботи, зобов'язані будуть за проектом сплачувати у міру виплати заробітної плати за відповідний базовий період.

Податок, що сплачується такими підприємствами як податковими агентами відповідно до Законом "Про податок з прибутків фізичних осіб"підлягає перерахуванню до бюджету під час виплати доходуоподатковуваного цим податком.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини