Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФДМУ підкоригував вимоги до навчання і підвищення кваліфікації оцінювачів

16 липня 2010, 09:00
605
0
Реклама

Зміни до Загальним вимогам до учбових програм навчання оцінювачів і підвищення їх кваліфікації набувають чинності сьогодні, 16 липня 2010 року.

Вони внесені наказом Фонду державного майна України від 14 червня 2010 роки № 804 і передбачають затвердження ФДМУ тематичних планів і програми курсів базової підготовки оцінювачів по кожному напряму оцінки майна. Програми будуть єдиними для усіх учбових закладів.

Для учбових закладів, що проводять підготовку оцінювачів, передбачено ведення обліку відвідування занять слухачами з вказівкою кількості прослуханих і пропущених годин в документі про проходження навчання. Дані по відвідуваннях враховуються при допуску до складання кваліфікаційного іспиту і при самій здачі іспиту.

Підвищення кваліфікації оцінювачів, згідно зі змінами, проводитиметься учбовими закладами відповідно до угодами про співпрацю по профподготовке оцінювачівув'язненими з Фондом держмайна. Завершуватися кожне підвищення кваліфікації буде тестуванням, що проводиться письмово, з фіксацією результатів в протоколі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини